Ножове за сирене
(2)Ножовете за сирене са специфични по дизайн и функционалност, като се различават ножове за меко или твърдо сирене. Идеално е да изберете нож за конкретния вид сирене, за меко сирене обикновено ножът е перфориран, за да не се лепи по острието, ножовете за сирене могат да имат назъбено или гладко острие и на върха вилица за сервиране.
Препоръчваме:

Материал на острието:
420
Материал на дръжката:
Дърво
Дължина на острието:
11 cm
Обща дължина:
20.5 cm
Тегло:
32 g
Mikov 34-ND-11 нож за сирене 11 см кафяв
17 лв.
15 лв.

Материал на острието:
X50CrMoV15
Материал на дръжката:
Пластмаса
Дължина на острието:
15.8 cm
Обща дължина:
28 cm
BÖKER CORE PROFESSIONAL нож за сирене 15.8 cm 130875 черен
194 лв.
189 лв.