Описание на продукта
Японският нож за рязане Dellinger Okami 3 layers е идеален за нарязване на храни на тънки филийки. Независимо дали ще режете сурово или готово месо, с този нож ще постигнете прецизно нарязани парчета. Работата с този нож е бърза, лесна и точна. Месото ще запази своята сочност и ще бъде перфектно нарязано. С лекота и безпроблемно движение ще създадете страхотно карпачо или перфектно тънки филийки шунка.
Острието на ножовете от серията Dellinger Okami 3 layers е изработено с ядро от японска стомана AUS-10 с твърдост 58-62 по Рокуел, което е поставено между 66 слоя от две неръждаеми стомани с различна твърдост, осигуряващи изключителна устойчивост и здравина. Повърхността на ножа е шлифована до матов оттенък, т.нар. stonewashed. Благодарение на изключителната острота и ъгъл на заточване от 15 градуса, нарязаните продукти запазват своята форма и структура.
Дръжката е изработена от материал G-10 и е украсена със среден мозаичен нит със знак на самурай. Дръжката приляга отлично в ръката, осигурявайки комфорт при работа.
-
Материал на острието:AUS-10
-
Материал на дръжката:G-10
-
Дължина на острието:22.5 cm
-
Обща дължина:35.5 cm
-
Тегло:225 g
-
Моля, предоставете повече контекст или текст, който искате да бъде преведен на български.:Кухненски
-
Тип нож:Здрав
Параметри на продукта
-
Материал на острието:AUS-10
-
Материал на дръжката:G-10
-
Дължина на острието:22.5 cm
-
Обща дължина:35.5 cm
-
Тегло:225 g
-
Моля, предоставете повече контекст или текст, който искате да бъде преведен на български.:Кухненски
-
Тип нож:Здрав